Yıldırım düşen binanın çatısında yangın çıktı

Edirne'nin Keşan ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkilerken, bir apartmanın çatısına düşen yıldırım da yangına neden oldu. Büyük bir panik yaşayan apartman sakinl

GÜNDEM 1.08.2018 16:45:00 0
Yıldırım düşen binanın çatısında yangın çıktı

Keşan'da akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar kısa sürede göle döndü. Sürücüler yollarda zor anlar yaşarken, yağmura hazırlıksız yakalananlar ise saçak altlarına sığındı.

 

 

BİNANIN ÇATISINA YILDIRIM DÜŞTÜ

 

 

Yağış nedeniyle Keşan Belediyesi Kapalı Pazaryeri Kompleksi'nin bulunduğu Rasim Ergene Caddesi'nin bir bölümünü su basarken, bazı altgeçitler de su baskını nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yeni Mahalle'de bulunan 4 katlı bir binanın çatısına yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.

 

 

BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

 

 

Paniğe kapılan apartman sakinleri binayı boşaltırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Merdivenle çatıya çıkan itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. Yangın nedeniyle çatıda hasar meydana geldi.

 

 

YOLLAR VE ALTYAPI HASAR GÖRDÜ

 

 

Sağanak nedeniyle Keşan'da bazı ev ve işyerlerini de su bastı. Son 1 haftadır etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle bazı yollarda çökmeler olduğu, yağmur suyu kanallarının ise zarar gördüğü ifade edildi.

 

 

KÖYDEKİ EVLERİ SU BASTI

 


Keşan’a bağlı Bahçeköy'de de etkili olan sağanak sonrası deredeki menfezlerin tıkanması nedeniyle tek katlı bazı evleri su bastı. Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yağmur suyunun tahliyesi için çalışma başlattı. 

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ