Asfalt plenti ile yollar tamamlanıyor

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından 2015 yılında faaliyete geçirilen asfalt plenti ile altyapı çalışmaları biten yolların yapımı tamamlanıyor. Kendi imkanlarıyla asfalt ürettiklerini dile getiren Marmaraer

GÜNDEM 31.07.2018 18:11:00 0
Asfalt plenti ile yollar tamamlanıyor

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından 2015 yılında faaliyete geçirilen asfalt plenti ile hem üretim maliyenin azaldığı hem de yol yapımının hızlandığı açıklandı.

 

 

SAATTE 120 TON ASFALT ÜRETİMİ

 

 

Marmaraereğlisi’nde asfaltsız yol bırakmamak amacıyla harekete geçildiğini belirten Uyan, altyapıda sorunları ortadan kaldırmak amacıyla kurulan asfalt plentinin hem kaliteyi artırdığını hem de maliyetleri düşürerek hammadde konusunda dışa bağımlılığı azalttığını belirtti. Hizmette kaliteyi hedeflediğini ifade eden Uyan, asfalt şantiyesinde saatte 120 ton sıcak asfalt üretilebildiğini dile getirerek, “İlçemizde ve İlçemize mahalle olarak bağlanan belde ve köylerimizde dahi asfalt olmayan yol bırakmamak adına kendi asfaltımızı kendimiz üretmek için  Seymen Yolu üzerinde kurduğumuz asfalt şantiyemiz saatte 120 ton asfalt üretim kapasitesine sahip. Ekiplerimiz ilçemizde altyapısı tamamlanan tüm yollara sıcak asfalt ve sathi kaplama asfaltı şantiyemizden sağlıyoruz. “dedi.

 

 

Haber / Ruşa ELMA