Devam eden çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa da yapımı devam eden çalışmaları inceledi. Yeraltı Otoparkı ile Ruşen Güneş Sokak'taki çalışmaları inceleyen Albayrak

GÜNDEM 31.07.2018 18:04:00 0
Devam eden çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam eden Yeraltı Otoparkı ile Ruşen Güneş Sokak'taki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı.

 

 

PROJELER ZAMANINDA HİZMETE SUNULUCAK

 

 

Çalışmalarla ile ilgili açıklama yapan Albayrak, projelerin söz verilen zamanda vatandaşların hizmetine sunulacağını belirterek "Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Albayrak incelemelerin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerinin öneri ve taleplerini dinledi.

 

 

MUHTARLAR TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa'ya bağlı Yağcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Katırcı ve Ormanlı Mahallesi Muhtarı Şahin Esen tarafından ziyaret edildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediyesi tarafından Yağcı ve Ormanlı Mahallelerinde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Albayrak, Mehmet Katırcı ve Şahin Esen'e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Katırcı ve Esen de Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti. 

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ