'Bugünden itibaren muhatabımız değil"

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel'in iddialarına cevap veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak, "Bugünden itibaren AKP İl Başkanı Sayın Cüneyt Yüksel muhatabımız

GÜNDEM 31.07.2018 13:49:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

 

 

“OLUMSUZ CEVAP VERDİ”

 

 

Albayrak, Cüneyt Yüksel'in açıklamalarıyla ilgili olarak kamuoyunun ve kendisinin daha sağlıklı bir şekilde bilgilenmesi açısından geçtiğimiz yıl Ağustos ayında  Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Grubu bulunan Siyasi Partilerin il ve ilçe başkanlarının katılımıyla belediye yatırımlarına ilişkin bilgilendirme toplantısına davet ettikleri Yüksel’in bu davete olumsuz cevap verdiğini anımsattı.

 

 

 “16 YILDIR NEDEN TAMAMLANMADI?”

 

 

Cüneyt Yüksel’e “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin, son 2 yıl içinde Çerkezköy, Kapaklı, Ergene ve Saray’da 85 milyon TL maliyet ile yaptığı dört adet kültür merkezi tamamlanmak üzere iken, Süleymanpaşa Kültür Merkezi, 16 yıldır neden tamamlanmadı” sorusunu da yönelten Albayrak “Üstelik ‘Süleymanpaşa Kültür Merkezi'ni, tamamlanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyemize verin; inşaatını bitirelim. Tüm halkımız kullansın’ şeklinde teklif ve talepte bulunduğumuz halde uygun görülmedi” dedi. Albayrak “Bugünden itibaren AKP İl Başkanı Sayın Cüneyt Yüksel muhatabımız olmayacaktır” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU