Çöp konteynerleri temizleniyor

Ergene genelinde mahallelerde kullanılan çöp konteynerleri, Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, temizleniyor.

GÜNDEM 30.07.2018 18:52:00 0
Çöp konteynerleri temizleniyor

 Ergene Belediyesi faaliyetlerine mahallelerde bulunan çöp konteynerlerini yıkayarak devam ettiğini açıkladı. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe genelinde kötü koku ve görüntüye sebep olacak çöp konteynerlerinde temizlik yapan Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, detaylı bir şekilde konteynerleri dezenfekte ederek Ergene halkının çevre sağlığını koruduğu bildirdi.

 

 

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

 

 

Yapılan çalışmalar kapsamında çöp konteynırlarının yıkama aracının içine alınarak dezenfekte edilmiş ve temizlenmiş bir şekilde yerlerine geri konulduğunu açıklayan Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp konteynırlarını yıkayarak oluşan zararlı böcekleri ve bakterileri de ortadan kaldırdığını belirtti. Ergenede bulunan vatandaşlar, "Bu güzel temizlik çalışması ile yaz aylarında oluşan kötü kokunun, karasinek ve sivrisineğin çoğalmasının da önüne geçilmesinden mutluyuz" dediler.

 

 

Haber / Ruşa ELMA