Kuru temizlemeciden duyarlı davranış

Tekirdağ Çorlu'da kuru temizlemecilik yapan Sezgin Biçer (31), temizlenmesi için getirilen damatlığın cebinde bulduğu 4 bin 700 lirayı, sahibine teslim etti. Sezgin Biçer, "Bulduğum parayı müşteriye teslim

GÜNDEM 30.07.2018 18:06:00 0
Kuru temizlemeciden duyarlı davranış

Tekirdağ Çorlu'da kuru temizlemecilik yapan Sezgin Biçer (31), temizlenmesi için getirilen damatlığın cebinde bulduğu 4 bin 700 lirayı, sahibine teslim etti.

 

 

"KİM OLSA SEVİNİRDİ"

 


Çorlu'da kuru temizlemeci Sezgin Biçer iş yerine temizlenmek üzere damatlık ile gelinlik getirildiğini ve kuru temizleme işlemine başlamadan önce kontrol ettiği damatlığın cebinde 4 bin 700 lira buldu. Damatlığın sahibi E.E.'yi telefonla arayarak, getirdiği damatlığın cebinde para bulduğunu ve gelip almasını istediğini kaydeden Biçer, bir süre sonra iş yerine gelen E.E.'ye parayı teslim etti. E.E. ise duyarlı davranışı nedeniyle Sezgin Biçer'e teşekkür etti. Olayla ilgili konuşan Sezgin Biçer, "Bir damatlık ve gelinlik getirildi. Acil temizlenmesini istediler. Takım elbiseyi kuru temizlemeye attığımız sırada cebini kontrol ettiğimizde içinden 4 bin 700 TL para çıktı. İlk defa gelen bir müşterimizdi, o gün ilk kez tanıdık birbirimizi. Parayı kendisine teslim ettim. Tabii kendisi çok sevindi ve mutlu oldu. Kim sevinmez ki. Kim olsa kaybettiği parayı bulduğunda sevinir" dedi.

 

 

Haber / Ruşa ELMA