Askıda Ekmek Projesi'ne Çerkezköy'den destek

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından başlatılan, 'Askıda Ekmek Projesi' Çerkezköy'de de yankı buldu. Çerkezköy'de Askıda Ekmek Projesi'ni Aspa Ekme

GÜNDEM 30.07.2018 15:19:00 0
Askıda Ekmek Projesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı ’Askıda Ekmek’ projesine, Çerkezköy’den de destek geldi. Askıda Ekmek Projesi Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci önderliğinde Aspa Ekmek Fırını’nda hayata geçirildi.

 

 

“ÖNEMLİ BİR DEĞERİMİZ”

 

 

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, “Genel başkanımızın talimatı doğrultusunda biz de Çerkezköy’de ‘Askıda Ekmek’ projesini başlattık. Askıda ekmek, fakirlerimizi ve yardıma muhtaç kişileri korumak adına son derece önemli bir değerimiz. Bir ekmek kendinize alırken bir ekmek fakirlerimize alıyorsunuz. Liderimiz Devlet Bahçeli, yardımlaşma noktasında unutulmuş bir değerimizi toplumumuza hatırlatmış oldu. Türk milleti bu değere dönerek ihtiyaç sahiplerinin bir nebze yaralarına merhem olacak” dedi.

 

 

PAYLAŞMA DUYGUSUNU ÜST SEVİYEYE ÇIKARIYOR

 

 

Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından başlatılan Askıda Ekmek kampanyasına katıldıklarını ifade eden Değirmenci “Bu proje, kültürümüzün temel öğesi olan dayanışma ve yardımlaşma dinamiklerinin harekete geçirilmesi ve paylaşma duygusunun en üst seviyeye çıkarılması noktasında büyük önem arz ediyor” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU