Kozuva Şirketler Grubu eğitime de el attı

2014 yılında Somali'de yaklaşık 15 bin metrekarelik alanda Mogadişu Havalimanı Terminal Hizmet Binası'nı inşa eden, 2016 yılında da Somali'de 80 yatak kapasitesine sahip olan otel projesini hayata geÃ

GÜNDEM 30.07.2018 14:56:00 0
Kozuva Şirketler Grubu eğitime de el attı

Kolejin, Kozuva Şirketler Grubu bünyesine katılması, dün düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

 

 

BASIN TOPLANTISI İLE DUYURDULAR

 

 

Dün saat 10.30’da Kapaklı’da bulunan Başakşehir Koleji’nde düzenlenen basın toplantısına Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Emre Kozuva, Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun, Başakşehir Koleji öğretmenleri ile firma yetkilileri katıldı. Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun, Başakşehir Koleji olarak 2015 yılından bu yana çocukların eğitim, öğretimine ve geleceğine katkı sunmak için çalıştıklarını ifade ederek “Okulumuz ana okul, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara gereken temel bilgi, beceri ve değerleri kazandırmaya yönelik zengin öğrenme olanaklarıyla dolu eğitim öğretim faaliyetlerini çocuklarla buluşturdu” dedi.

 

 

“YENİ YÜZÜYLE HİZMET SUNMAYA DEVAM EDECEK”

 

 

Başakşehir Koleji’nin 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim ilkelerinden hiçbir taviz vermeden aynı amaç ve kararlılıkla geleceği aydınlık nesiller yetiştirmeye Kozuva Şirketler Grubu bünyesinde devam edeceğini dile getiren Dursun “Dünün birikimi ve günün imkanlarıyla geleceği hedefleyen Kozuva Şirketler grubu çağa uygun eğitim alanları oluşturarak eğitim sektöründe de en iyi olmayı hedeflemektedir. Bu anlayışla Başakşehir Koleji 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yeni yüzüyle, yenilenmiş vizyon ve misyonu ile öğrencilerine kaliteli hizmeti sunmaya yenilikçi, tecrübeli, dinamik, değişmeyen kadrosuyla devam edecektir” dedi.

 

 

“ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

 

 

Kozuva Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi Emre Kozuva da Başakşehir Koleji Eğitim hizmetlerinin yüzde 100’lük hisselerinin 26 Temmuz tarihi itibariyle Kozuva Şirketler Grubu’na katıldığını belirterek “Bizler Kozuva Şirketleri olarak 26 Temmuz tarihinden itibaren eğitim sektörünün içindeyiz. Tüm birikimlerimizi uluslar arası manada eğitim sektörüne vereceğiz. Güzel nesiller yetiştirmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” dedi.

 

 

“İSTANBUL’DA DA KAMPÜS AÇACAĞIZ”

 

 

Kozuva şirketler grubunun iki yıl önce eğitim sektörüne girmek için yatırım kararı aldığını belirten Emre Kozuva “Bunun fizibilitesi olsun, bu sektörden neler yapılabileceği konusunda çalışmalarımızı belli zamana yaydık. İlk etapta 2018-2019 eğitim öğretim yılı bu okulumuzda devam edecek. Gelecek yıl ise Kapaklı veya Çerkezköy’de ilçelere hitap edecek büyük bir kampüs kurmayı hedefliyoruz. Bu kampüsün tamamlanmasıyla birlikte Başakşehir’in ismine hitaben İstanbul’da da kampüs açacağız. Çerkezköy’den temeli atılmış bu kurumu inşallah ulusal anlamda çok daha güzel noktalara getirmek için tüm kadro ile mücadele edeceğiz” dedi.

 

 

“TÜM YATIRIMLARIMIZI BU BÖLGEYE YAPIYORUZ”

 

 

Kozuva, Başakşehir Koleji’nin anaokulu, ilkokulu, ortaokul, Anadolu lisesi ve üniversitesinin patentlerinin Başakşehir Koleji Özel Eğitim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti’de olduğunu ifade ederek “Bu firmanın hiçbir şekilde farklı şubesi yok. Kozuva şirketler grubu olarak Başakşehir markasını ulusal anlamda franchising haline getireceğiz. Bizler Kozuva şirketi olarak burada doğduk ve burada büyüdük. Tüm yatırımlarımızı da bu bölgeye yapıyoruz. Çerkezköy, Kapaklı ve bölgeyi seviyoruz” dedi.  Eğitimin tüccar zihniyeti ile yapılmadığını, eğitmenler tarafından yapılan bir iş olduğunu bildiklerini kaydeden Kozuva “Bizler hocalarımıza maddi ve manevi desteğimizi her zaman vereceğiz” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU