O müteahhit de konuştu

Pazar yerinin çatısının su akıtması ile ilgili Pazaryeri inşaatını yapan üstlenici firma Atasever İnşaat ve Mimarlık'ın sahibi Mustafa Atasever'den de açıklama geldi. Martıların çok ol

GÜNDEM 27.07.2018 18:12:00 0
O müteahhit de konuştu

Firma olarak 30 yılı aşkın süredir Çerkezköy, Edirne ve Kırklareli’nde faaliyet gösterdiklerini belirten Atasever “Bütün inşaatlarımız herkes tarafından beğenilmekte ve takdir edilmektedir. Atasever Mimarlık bir markadır. Çünkü inşaatlarımız herkes tarafından çok beğenilmektedir” dedi. Atasever “Kapalı Pazar yerinde dün yoğun yağmur yağmasıyla ve su tahliye derelerinin taşmasıyla ilgili işçilik hatası olduğunu söyleyen bilgisizler zahmet edip projeyi incelesinler. Varsa bir işçilik hatası onlardan ve herkesten özür dileyelim. Yoksa o bilgisizler yalan söyledikleri halktan ve bizden özür dilesinler. Hiçbir  araştırma yapmadan konuşmamak lazım” diyerek işçilik hatası olduğunu söyleyenleri ispata davet etti.

 

 

“BU KADAR EKSİKSİZ VE SAĞLAM BİR PROJE DAHA YOK”

 

 

Pazar yeri inşaat projesinin eksiksiz ve sağlam bir proje olduğunu söyleyen Atasever “İddia ediyorum ki pazar yeri projesi kadar eksiksiz sağlam bir proje daha yok. Aksini ispatlamak isteyen varsa inşaat orada, proje burada. Eksik bir şey ispat ettiklerinde bir daha inşaat yapmayacağıma söz vereceğim” dedi.

 

 

MARTILARIN TAŞIDIĞI PİSLİKLER SU TAHLİYE DERELERİNİ DOLDURMUŞ

 

 

Pazar yerinde müteahhitlikle alakalı bir eksikliğin söz konusu olmadığını dile getiren Mustafa Atasever “Martıların çok olması, çöp ve kemik parçalarını çatıya taşıyıp su tahliye derelerini doldurmalarından kaynaklanan taşma söz konusu. Bu gibi durumlar için su tahliye derelerini daha büyük yaptık. Ama bir de şunu unutmamak lazım. Allah’ın felaketinden asla kaçınılmaz” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU