Kaçak işletilen deniz bisikletlerine el konuldu

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kumbağ Mahallesi'ndeki plajlarda denetleme yaptı. Sahil Güvenlik Komutanlığı işbirliğinde düzenlenen denetlemede izinsiz işletilen deniz bisikl

GÜNDEM 27.07.2018 15:39:00 0
Kaçak işletilen deniz bisikletlerine el konuldu

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, daha önce Kumbağ Mahallesi’nde izinsiz olarak deniz bisikleti kiraladığı tespit edilen işletmelere faaliyetlerini sonlandırmaları için uyarıda bulunulduğunu açıkladı. Yapılan denetimlerde uyarıları dikkate almayan işletmelerin deniz bisikletlerine el konulduğu belirtildi.

 

 

 

“UYARILARIMIZ DİKKATE ALINMADI”

 

 

 

 

Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Kumbağ Mahallesi’nde sahilde işletilen deniz bisikletlerinin Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğünden gerekli izin belgeleri olmadan faaliyet gösterdikleri tespit edilmiş olup, izinsiz çalışan işletmeler, gerekli izinlerin alınması ya da faaliyetlerin durdurulması konusunda uyarılmıştır. Ancak Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı işbirliği ile yapılan denetlemelerde uyarıları dikkate almadan faaliyetlerini sürdüren işletmelerin bulunduğu tespit edilmiştir. Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Süleymanpaşa Zabıta Müdürlüğünün ortak çalışmaları sonucu izinsiz olarak işletilen deniz bisikletlerine el konularak Yediemine teslim edilmiştir. Kamuoyunun dikkatine sunulur” ifadelerine yer verildi.

 

 

 

Haber / Murat ŞAHİN