İlk Yardım eğitimleri devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından kadınlara yönelik olarak düzenlenen ilk yardım eğitimleri devam ediyor. 18 mahallede uygulanması planlanan ilk yardım e?

GÜNDEM 27.07.2018 15:35:00 0
İlk Yardım eğitimleri devam ediyor

Kadınlara yönelik olarak düzenlenen ve 18 mahallede uygulanması planlanan ilk yardım eğitimi programı bu defa Malkara'ya bağlı Kozyörük Mahallesi'nde düzenlendi. Arel Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Psikolog Dr. Pervin Tunç tarafından verilen ilk yardım eğitimine; Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte gencinden yaşlısına birçok kadın katıldı.

 

 

 

"KADINLARIN KATILDIĞI HER İŞ BAŞARILI OLUR"

 

 

 

Eğitim öncesi konuşan ve eğitimin iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 18 mahallemizde kadınlara yönelik olarak ilk yardım kursu projesinin bugün sekizincisini düzenleniyor. Kozyörük mahallesine özellikle gelmek istedim. Bugün bu seminere katılımın yoğun olması beni çok sevindirdi. Çünkü kadınların katıldığı her iş başarılı oluyor. Hepimiz insanız. Her an her şeyle karşılaşabiliriz. Biz tedbirimizi almak zorundayız. Bu eğitimin verimli olması için aklınıza gelen her şeyi sorun ve bu semineri iyi değerlendirin. Umarım burada öğrendiklerinizi hiçbir zaman uygulamak zorunda kalmazsınız" dedi.

 

 

 

Haber / Özge MERİÇ