Parklarımızı birlikte koruyalım

Kapaklı'da Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde moloz atıklar, vatandaşlar tarafından kullanılamaz

GÜNDEM 27.07.2018 15:25:00 0
Parklarımızı birlikte koruyalım

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki parklarda bozulan ve zarar gören alanlarda çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Park ve bahçeler vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte giderek zaman geçirebilecekleri, nefes alabilecekleri alanlardır. Nefes alabildiğimiz parklarımızı birlikte koruyalım ve yaşatalım” dedi.

 

 

ATIKLAR TOPLANIYOR

 

 

İlçe genelinde moloz atıklar, vatandaşlar tarafından kullanılamaz durumda olup da bırakılan eşyalar da Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizleniyor. Başkan İrfan Mandalı “Temizlik ekiplerimiz ilçemiz genelinde moloz atıklarını, vatandaşlarımız tarafından kullanılamaz durumda olan bırakılan eşyaları ve budanan ağaç dallarını temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımız  444 80 59 numaralı telefondan bize ulaşırlarsa atıklarını gidip evlerinden alabiliriz” dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ