Kamp dönüşü ailelerle bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat , "Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz" etkinliği kapsamında Nasuh Mahruki ile Doğada Liderlik Okulu'na giden babalar ve çocuklarıyla bir araya geldi. Süleyma

GÜNDEM 27.07.2018 12:11:00 0
Kamp dönüşü ailelerle bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan ve dört yılda 8 bin üyeye ulaşan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü,  “Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz” etkinliği kapsamında çocukları babaları ile birlikte Nasuh Mahruki ile Doğada Liderlik Okulu’na götürmüş, iki gün boyunca çocuklar doğada hayatta kalma, liderlik gibi konularda eğitim alarak eğlenceli bir kamp faaliyetine katılmıştı. Kamp dönüşü, eğitime katılan çocuklar, aileleri ile birlikte Çocuk Kulübü bahçesinde piknik düzenleyerek Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkür etti.

 

 

"GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLDU"

 

 

Eşkinat, yaklaşık bir saat süren piknikte aileleri Süleymanpaşa Belediyesi'nin yeni projeleri hakkında bilgilendirerek, Nasuh Mahruki ile Doğada Liderlik Okulu’nda çocukların aldığı eğitimlerle ilgili bilgi aldı. Pikniğe katılan aileler Eşkinat'a teşekkür etmek adına çay takımı hediye etti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Çocuklarımızın babalarıyla ilişkileri, birlikte yaptıkları faaliyetlerle, birlikte oynadıkları oyunlarla güçlenir ve gelişir. Biz düzenlediğimiz “Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz” etkinliği ile baba-çocuk ilişkisine bir katkıda bulunmak istedik. Güzel bir çalışma oldu. Ailelerimiz de teşekkür etmek istemişler. Kendilerine incelikleri için teşekkür ediyorum. Bizim anlayışımız, çocuklarımıza yaşanabilir bir Süleymanpaşa miras bırakmak. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN