'İddialı bir takım kurduk'

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor kaleci Emre Özten ile sözleşme imzaladı. Önümüzdeki günlerde tecrübeli isimleri kadroya katmaya devam edecekle

SPOR 27.07.2018 12:00:00 0

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor tecrübeli kaleci Emre Özten ile sözleşme imzaladı.

 

 

BİR YILLIK ANLAŞMA SAĞLADI

 

 

Sitespor yeni sezon öncesi kaleci konusunda Emre Özten ile bir yıllık anlaşma sağladı. Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu transfer çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirterek “Vatani görevini tamamlayan kaleci Emre Özten ile anlaştık. Bu yıl transfer çalışmalarına erken başladık ve kadromuza da takviyeler yaptık” dedi.

 

TECRÜBELİ İSİMLERİ KADROYA KATACAĞIZ

 

İlerleyen günlerde tecrübeli isimleri de kadroya katmayı düşündüklerini söyleyen Karamehmetoğlu “Bu yıl yaptığımız transferlerle iddialı takım kurduğumuzu herkese gösterdik” dedi. Karamehmetoğlu transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni etti.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

 

 

Emre Özten de Sitespor’a transfer olduğu için mutluluk duyduğunu belirterek “Vatani görevimi tamamladıktan sonra Sitespor’a imza attığım için mutluyum. Takım arkadaşlarımız ile birlikte Sitespor’u bu yıl başarıdan başarıya götürmek istiyoruz” dedi. Takım arkadaşları ile birlikte takımın başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Özten “İnşallah bu yıl ligi istediğimiz yerde bitiririz” dedi.

 

 

EMRE ÖZTEN KİMDİR ?

 

 

3 Ekim 1991’de Çorlu’da dünyaya gelen Emre Özten 2004 yılında Çerkezköyspor’un alt yapısında futbola başladı. Bu takımda 6 sezon top koşturan oyuncu 2011 sezonunda Tekirdağ 2.Amatör Kümede mücadele eden Kızılpınar Belediyespor’a transfer oldu. Takımını şampiyon yapan Özten daha sonra Çerkezköyspor’a döndü. İki sezon bu takımda top koşturduktan sonra eski takımı Kızılpınar Belediyespor’a transfer olan oyuncu Çorluspor 1947 ile sözleşme imzaladı. Oyuncu 2014 yılında tekrar Çerkezköyspor’a transfer olurken, daha sonra ise Çerkezköy Doğanspor ile anlaştı. Bir yıllık Doğanspor macerasının ardından Saray Belediyespor’a transfer olan oyuncu iki yıl başarılı bir sezon geçirdi. Emre Özten geçtiğimiz yıl ise futbola ara vererek vatani görevini yerine getirdi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLUs