Yurdakul, kurbanlık satış alanlarını inceledi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Hacıevhat Mahallesi Ahmetpaşa Köy Yolu Caddesi üzerinde eski top sahası alanına kurulacak olan kurbanlık satış alanını ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara B

GÜNDEM 27.07.2018 11:34:00 0
Yurdakul, kurbanlık satış alanlarını inceledi

Malkara Belediyesi Zabıta Müdürü Emrah Özsoybaş, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a  kurulacak olan kurbanlık satış alanı ve Malkara Belediye Mezbahası incelemelerinde eşlik etti.

 

 

"KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLERİMİZİ ALDIK"

 

 

 

Kurban Bayramı için gereken tedbirlerin alındığını belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Malkara Belediyesi olarak, Kurban Bayramı'na ilişkin çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Eski kurbanlık satış yerine Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerini inşa ettiğimiz için bu sene kurbanlık satış yerini Hacıevhat Mahallesi Ahmetpaşa Köy Yolu Caddesi üzeri eski top sahası alanına kurmayı planladık. Bu alanda kurbanlık yeri için düzenleme çalışmalarımız başladı. Kurbanlık pazarının her haliyle daha sağlıklı ve güvenli bir yer olarak halkımıza hizmet verebilmesi için gerekeni yapıyoruz. Kurban Bayramı için vatandaşlarımıza hayvanlarını rahatça satabilecekleri, rahatça barınabilecekleri bir alan oluşturmayı planlıyoruz. Belediye olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile vatandaşlarımızın buradan en güzel ve en sağlıklı hizmeti alması amacıyla tüm çalışmaları yerine getiriyoruz. Kurbanlıklarını alan vatandaşlarımız Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara Belediye Mezbahasına getirip burada uygun koşullarda kesimlerini gerçekleştirebilecekler” dedi.

 

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN