Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 10 milyon liralık maliyetle yapımına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun yapım çalışmaları devam ediyor.

GÜNDEM 26.07.2018 17:07:00 0
Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı devam ediyor

Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde 1570 Ada 5 Parsel üzerinde bulunan 7 bin 725 metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun toplam 500 seyirci kapasiteli olacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yüzme havuzunun kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Kaba inşaat çalışmalarında sona gelindi”  dedi.

 

 

EN KISA ZAMANDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

 

 

Yüzme havuzunun en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılmasının planlandığını kaydeden Başkan Akay “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 25 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğinde olacak. Bodrum kat, zemin kat, 1. kat ve asma kattan oluşacak olan yüzme havuzu bodrum katı 2 bin 100, zemin kat 2 bin 10, 1. kat 884 ve asma kat da 159 olmak üzere toplam 5 bin 150 metrekare kapalı alana sahip olacak. Bodrum katında spor salonu, sauna, masaj salonu, dinlenme salonları ve bunlara hizmet eden soyunma odaları, sığınak ve teknik hacimler bulunacak. Zemin katta yüzme havuzu ve soyunma odaları ile idari odalar ve tribünler; 1. katta seyirci lobisi ve tribünler; asma katta da oyun salonu yer alacak” bilgisini verdi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN