Kalkınma kooperatiflerine destek devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi işbirliğinde faaliyete geçirilen Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. fabrikası, kalkınma kooperatiflerine destek vermeye devam ediyor.

GÜNDEM 26.07.2018 12:34:00 0
Kalkınma kooperatiflerine destek devam ediyor

Malkara ve çevre ilçeler ile birlikte Tekirdağ civarındaki illerde de hizmet verdiği belirtilen Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. fabrikası, Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. fabrikasından düzenli olarak yem alışverişi yapan kalkınma kooperatiflerine destek vermeye devam ediyor.

 

 

ÜRETİCİNİN DAHA ÇOK KAZANMASI HEDEFLENİYOR

 

 

Tekirdağ Birlik Yem A.Ş.'den alışveriş yapan kalkınma kooperatiflerine Tekirdağ Birlik Yem A.Ş.'nin desteklerinin devam edeceğini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çiftçimizin ve üreticimizin yanındayız. Faaliyete geçirdiğimiz ve kamu adına üretim yapan Tekirdağ Birlik Yem Fabrikamız yem fiyatlarının artmasına karşı üreticiyi kollayan bir sigorta görevi görmektedir. Para kazanma amacından ziyade, üreticinin daha çok kazanmasını öncelikli hedef olarak belirleyen Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. kurulduğu günden bugüne üreticilerimize destek olmaya devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak'a desteklerinden dolayı üreticilerimiz adına teşekkür ederim.” dedi.

 

 

KALKINMA KOOPERATİFLERİNE YAPILAN DESTEKLER

 

 

Tekirdağ Birlik Yem A.Ş tarafından kalkınma kooperatiflerine yapılan destekler kapsamında, Pirinççeşme, Bağpınar, Güneşli Mahalleleri Kalkınma Kooperatiflerine otomatik köpüklü yıkama makinası, Kozyörük Mahallesi Kalkınma Kooperatifine yem ezme makinası, Gözsüz Mahallesi Kalkınma Kooperatifine alınan yem ezme makinasına maddi olarak %80 destek, Hasköy Mahallesi Kalkınma Kooperatifi süt toplama merkezine jeneratör, bürosuna yazıcı ve bilgisayar, Deveci Köy Mahallesi Kooperatifi yem depolarına maddi destek, Balabancık ve Aksakal Mahalleleri kooperatifleri için yem depolarının bakımına maddi destek yapıldığı açıklandı.

 

 

Haber / Özge MERİÇ