Memleket hasretlerini gideremediler

Belçika'dan tatil için memleketleri Isparta'ya doğru yola çıkan gurbetçi aile Edirne'nin Keşan ilçesinde kaza yaptı. Araç içinde bulunanlardan 3 kişi ölürken 1 kişi'de yaralandı.

GÜNDEM 26.07.2018 11:39:00 0
Memleket hasretlerini gideremediler

Belçika'dan tatil için Türkiye'ye gelen ve Uzunköprü'den, Keşan yönüne giden Mithat Bilici (57) yönetimindeki 1-ARP-244 plakalı otomobil, Maltepe Köyü girişinde, sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına girdi ve yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki bir evin bahçe duvarına çarparak durabildi.

 

 

Aynı aileden 1 yaralı 3 ölü

 

 

Kazada, araçta sıkışan sürücü Mithat Bilici ve yanında oturan kardeşi Recep Bilici (56) olay yerinde hayatlarını kaybederken, aracın arka koltuğunda oturan eşi Şafak Bilici (51) ve kardeşinin eşi Feride Bilici (54) ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanstaki, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Şafak Bilici, Keşan Devlet Hastanesi'ne, Feride Bilici ise Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şafak Bilici, kaza sonrası kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu. Bilici'nin cenazesi, hastane morguna konuldu. Tedavi altına alınan Feride Bilici'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Mithat ve kardeşi Recep Bilici'nin cesetleri, savcı ve jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Keşan Devlet Hastanesi morguna konuldu. İnceleme sırasında çevrede toplanan vatandaşlar ise bir evin merdivenlerine oturarak, olayı merakla izledi.
Belçika'da yaşayan ailenin, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle tatil için Türkiye'ye gelerek, memleketleri Isparta'nın Yalvaç ilçesine doğru yola çıktıkları kaydedildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ