Abdullah Öğe yeniden başkan

AK Parti'de milletvekilliği seçimleri için istifa eden 14 il başkanının yerine yeniden atama yapılırken, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığına da yeniden Abdullah Öğe atandı.

GÜNDEM 25.07.2018 18:01:00 0
Abdullah Öğe yeniden başkan

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini yürüten Abdullah Öğe ile Çorlu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Kerim Atalay’ın 24 Haziran sürecinde Tekirdağ milletvekili adaylığı için ilçe başkanlığı görevlerinden istifa etmesinin ardından Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na vekaleten ilçe yönetim kurulu üyesi Ercan Tanışık getirilirken, Çorlu İlçe Başkanlığı’na da vekaleten Yavuz Uylaş getirilmişti. AK Parti Genel Merkezi’nin vekaleten bu görevi yürüten ilçe başkanları ve yönetimlerinin istifasını alırken, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine yeniden Abdullah Öğe atandı.

 

MAZBATASINI ALDI

 

Atama görevi için dün gece Ankara'ya giden Abdullah Öğe gün boyu süren Genel Merkez ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinden yeni görevlendirme mazbatasını alarak 24 Haziran sürecinde geçici olarak Ercan Tanışık'a bıraktığı ilçe başkanlığına yeniden döndü. Öğe'nin yeni yönetiminde kimlerin yer alacağı ise şimdiden merak konusu oldu. 

 

ASALETEN ATANDI

 

Kerim Atalay’ın milletvekili adaylığı için Çorlu İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından vekaleten ilçe başkanlığı görevini yürüten Yavuz Uylaş da ilçe başkanlığı görevine asaleten atandı.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU