Belediye 18 bin kişiyi giydirdi

Kapaklı Belediyesi tarafından 2016 yılında başlatılmış olan Sevgi Eli Yardım Mağazası projesi ile 18 bin vatandaşın giyim ihtiyacı karşılandı. Cumhuriyet ve Karaağaç mahallelerinde açılan Sevg

GÜNDEM 25.07.2018 16:00:00 0
Belediye 18 bin kişiyi giydirdi

2016 yılında hizmete girmiş Sevgi Eli Yardım Mağazaları'nda, 'Giymiyorsanız Getirin' kampanyasıyla hazırlanmış olan 75 koli ve 20 çuval giyim eşyası bu defa Kızılay'a gönderildi. 

 

 

 BU DEFA KIZILAY'A GÖNDERİLDİ

 

 

Kapaklı Belediyesi tarafından başlatılan Sevgi Eli Yardım Mağazası projesi ile bu güne kadar 18 bin vatandaşın giyim ihtiyacının karşılandığı açıklandı. Cumhuriyet ve Karaağaç Mahallelerinde açılan Sevgi Eli Yardım Mağazaları ‘Giymiyorsanız Getirin’ kampanyasıyla kurulduğu yıldan bu güne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak giyinmesini sağladığı kaydedildi. Sevgi Eli Yardım Mağazalarında hazırlanmış olan 75 koli ve 20 çuval giyim eşyası Kızılay’a ait Ankara Etimesgut’ta bulunan 2.el eşya hazırlama, temizleme ve dağıtım merkezine Türkiye’nin çeşitli bölgelerine dağıtılması için gönderildiği belirtildi.

 

 

“BU DUYARLILIK GURUR VERİCİ”

 

 

Sevgi Eli Yardım Mağazası Projesi kapsamında sevgi elini Türk Kızılay’ına uzattıklarını dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Gönderilen kolilerdeki eşyalar Ankara Etimesgut’taki merkezde tekrar temizleme işleminden geçilerek yeni bir eşya görünümüne kavuşturulacak. Ardından bu eşyalar Türkiye genelindeki ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılarak giyim ihtiyaçları karşılanacak. Türkiye’nin doğusunda bulunan köylerdeki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek. Sosyal belediyecilik prensibi doğrultusunda ilçemizde yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardım eli uzattık, uzatmaya devam ediyoruz. Kapaklı halkının bu duyarlılığı çok gurur verici. Kapaklı halkı olarak sadece Kapaklı’nın değil tüm Türkiye’nin yanındayız. Sevgi Elimizi daha da fazla vatandaşımıza uzatmak için çalışacağız” dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ