Mera alanları geri dönüşüm ile tekrar kazandırılıyor

Tekirdağ İl Tarım ve Orman  Müdürlüğü tarafından kömür üretimi yapılan mera alanlarının geri dönüşümü için düzenlenen çalışmalar devam ediyor. Malkara, Pirinççeşme Maha

GÜNDEM 25.07.2018 15:55:00 0
Mera alanları geri dönüşüm ile tekrar kazandırılıyor

Tekirdağ İl Tarım ve Orman  Müdürlüğü tarafından kömür üretimi yapılan mera alanlarının geri dönüşümü için düzenlenen çalışmalar kapsamında Pirinççeşme Mahallesi'nde bulunan mera alanı mahalle halkının kullanımına sunuldu.

 

 

"HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

 

 

Pirinççeşme Mahallesi'nde bulunan mera alanını inceleyen Tekirdağ İl Mera Komisyon Başkanı Arslan Yurt,  Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Sarıkoca ve İl Müdür Yardımcısı Ahmet Tekgöz mahalle halkına hayırlı olmasını diledi. Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Sarıkoca, "Madencilik faaliyetleri sonucunda bozulan mera sahalarının geri dönüşüm projesine göre ruhsat sahibi şirket tarafından düzeltilmesi yasal bir yükümlülüktür. Bu kapsamda ruhsat sahibi şirket amaç değişikliği yapılmış olan kısmı başarılı bir şekilde eski vasıf ve kapasitesine getirmiştir. Bu çalışmalar meralarımızın korunması bakımından önem arz etmektedir. Faaliyetini düzgün bir şekilde tamamlayan şirketimize teşekkür ederiz. Geri dönüşüm işlemi yapılarak kazandırılan meranın mahalle halkına hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

 

 

Haber / Ruşa ELMA