Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladılar

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, CHP Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın danışmanı Vel

GÜNDEM 24.07.2018 20:49:00 0
Gazeteciler ve Basın Bayramı

Basının, düşünce ve ifade özgürlüğünün temel unsurlarından olduğunu ve medeniyetlerin ilerlemesi ve demokrasinin gelişiminde büyük katkılarının olduğunu ifade eden Kenar, “Yaşadıkları toplumların gözü, kulağı, sesi ve vicdanı olan basın mensuplarımız, dünyanın en meşakkatli ve en saygın mesleklerinden birini icra etmektedir. Mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz demeden, gerektiğinde canları pahasına vazifelerini ifa eden basın mensuplarımız bu bağlamda önemli bir misyonu başarıyla üstlenmektedir” dedi.

 

“FAYDALI İŞLERE İMZA ATTINIZ”

 

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz da gazetemizi ziyaret ederek basın bayramını kutladı. Yerel basının Çerkezköy ve Kapaklı’nın gelişimi için oldukça önemli olduğunu ifade eden Yılmaz, “Yerel basının ilçelerimiz için faydalı işlere imza attıklarını görüyoruz ve tebrik ediyoruz. Bölgede görev yapan tüm basın mensuplarımızın gününü de kutluyorum” dedi.

 

“SANSÜRSÜZ ÖZGÜR GAZETECİLİK”

 

İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Emre Alkan’da Marmara Haber Gazetesini ziyaret ederek gazeteciliğin özveri gerektiren zor bir görev olduğunu belirtti. Haber merkezinde bulunan basın mensuplarının gününü kutlayan Alkan, “Gece gündüz demeden günün her saatinde mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarının ve özellikle Çerkezköy’e hizmet veren gazeteci arkadaşlarımızın anlamlı gününü kutluyorum. Sansürsüz, özgür gazetecilik yapabilecekleri ortamların her zaman daim olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, çiçek göndererek gazetecilerin bayramını kutlarken, Çerkezköy Çözüm Akademi Okulları, Çerkezköy Doğa Koleji de çikolata ve pasta göndererek günümüzü kutladılar.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU