Firari sürücü 38 gün sonra yakalandı

38 gün önce Edirne'nin İpsala İlçesi'nde, motosiklet sürücüsü Nafi Tolu'ya otomobiliyle çarparak ölümüne neden olan ve kazadan sonra aracını olay yerinde bırakarak kaçan sürücü Ali Cengiz

GÜNDEM 24.07.2018 14:13:00 0
Firari sürücü 38 gün sonra yakalandı

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nın 1'inci gününde gerçekleşen kaza, Bayrambey Mahallesi Enez Caddesi'nde meydana geldi. Ali Cengiz’in kullandığı 34 GL 3231 plakalı Sedan model otomobil, Enez Caddesi'nde karşı yönden gelen Nafi Tolu’nun kullandığı plakasız motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen ve ağır yaralanan Tolu’nun ehliyetinin olmadığı ve motosikleti kasksız kullandığı saptandı. Olay yerine çağırılan ambulansla İpsala Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nafi Tolu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Kazanın ardından aracını olay yerinde bırakıp kaçan otomobil sürücüsü Ali Cengiz'in yakalanması için emniyet güçleri tarafından çalışma başlatıldı. Cengiz, olaydan 38 gün sonra polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Ali Cengiz, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği İpsala Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

 

Haber / Özge MERİÇ