Çorlu Belediyesi atış poligonu açıyor

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Avcılar Derneği işbirliği ile Trap & Skeet Atış Poligonu açılıyor. Çorlu Belediyesi ile Çorlu Avcılar Derneği iş birliğiyle hizmete açılacak ve 20.494 metrekarelik alan

GÜNDEM 24.07.2018 11:39:00 0
Çorlu Belediyesi atış poligonu açıyor

Şahpaz Mahallesi'nde, Çorlu Havaalanı karşısında bulunan Otel’in arkasındaki araziye inşa edilen Trap & Skeet Atış Poligonu'nun açılışı 28 Temmuz Cumartesi günü saat 11:00’da yapılacak. Aynı gün içerisinde organize edilen profesyonel gösteri atışları ise saat 14:00’da başlayacak. Etkinlikler içerisinde ayrıca paralimpik gösteri atışları ve amatör atış müsabakaları da yapılacak. 29 Temmuz Pazar günü saat 9:00'da ise profesyonel atış müsabakası ve ardından ödül töreni düzenlenecek. Çorlu Belediyesi’nden yapılan duyuruda “Trap & Skeet Atış Poligonu açılışımıza tüm halkımız davetlidir.” denildi.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Çorlu Avcılar Derneği Başkanı Mert Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Çorlu Trap ve Skeet poligonumuz hizmete girmiş olup, üyelerimizi dostlarımızı ve tüm halkımızı bekler camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN