Maganda kurşunu bu kez gazeteciyi yaraladı

Yaz ayının gelmesiyle birlikte özellikle düğün konvoylarındaki bazı sorumsuzların sorumsuz davranışı az kalsın insanları canından ediyordu. Kapaklı'da düğüne giden Rahim K. ile düğün

GÜNDEM 23.07.2018 18:29:00 0
Maganda kurşunu bu kez gazeteciyi yaraladı

Türkiye’de görmeye alıştığımız maganda kurşunlarından nasibini alan son vatandaş Kapaklı’da gazetecilik yapan Furkan Bolat oldu. Kapaklı polisi, Pazar günü bir yandan düğün konvoylarıyla boğuşurken, bir taraftan da konvoylarda atılan silah sesleriyle yarıştı.

 

 

AYNI KURŞUNLA YARALANDILAR

 

 

Pazar günü Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir düğüne giden Rahim K. adlı kişi maganda kurşununun hedefi oldu. Rahim K.’nin karın boşluğuna girip arkadan çıkan maganda kurşunu, sonrasında da düğünü takip etmek için alanda bulunan gazeteci Furkan Bolat’ın eline isabet etti.

 

 

AMELİYATA ALINDI

 

 

Maganda kurşunuyla ellinden yaralanan Furkan Bolat, hastaneye kaldırılarak ameliyata alınırken, Bolat’ın elindeki kurşun ameliyatla çıkarıldı.

 

 

POLİS, MAGANDAYA ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR

 

 

Olay sonrası olay yerine gelen emniyet güçleri kamera kayıtlarına el koyarken, düğündeki magandaya ulaşmaya çalışıyor. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ