Yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri bir arada

Süleymanpaşa Belediyesi yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. Son olarak Altınova Mahallesi'nde yaşayan bir hayırsever vatandaş, kullanmadığı bir koltuk takımını ihtiyaç sah

GÜNDEM 23.07.2018 18:08:00 0
Yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri bir arada

Süleymanpaşa Belediyesi yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmaya devam ediyor. Hayırseverler tarafından bağışlanan eşyalar Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ihtiyaç sahipleri ile buluşturuluyor.

 

 

DOST ELİ MAĞAZASI

 

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyen vatandaşların, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Dost Eli Mağazası aracılığıyla kullanmadıkları giysi, ev eşyası gibi her türlü eşyayı bağışlayabilecekleri, bu eşyaların en kısa sürede temizlenip yenilenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı ifade edildi. Yapılan açıklamada eşya bağışı için 0 850 450 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi aranabileceği aynı zamanda Eskicami-Ortacami Mahallesi Soysal Sokak No:13 adresindeki Sosyal İşler Müdürlüğü hizmet binasından da bilgi alınabileceği belirtildi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ