4 sokak asfalt ile kaplandı

Çerkezköy, Kızılpınar Mahallesi'nde altyapısı tamamlanan sokaklarda yol yapım çalışmaları devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından  yapılan çalışmalar kapsamı

GÜNDEM 23.07.2018 17:35:00 0
4 sokak asfalt ile kaplandı

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından protokolü imzalanmış olan Kızılpınar Mahallesi Sıcak Asfalt ve Beton Kaldırım Yapım İşi ihalesi kapsamında altyapısı tamamlanan sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor. Çalışmalar kapsamında Kızılpınar Mahallesi'nde Kartal Sokak, Çınar Sokak, Mardin Sokak ve Günher Sokak’ta asfaltlama işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

 

 

200 SOKAKTA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANACAK

 

 

   200 yakın sokakta üstyapı çalışmalarını 45 günde tamamlayacaklarını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kendi sorumluluk alanı içerisinde kalan 5 caddedeki çalışmalarını, biz de kendi sorumluluğumuz alanında kalan 200’e yakın sokağımızdaki üstyapı çalışmalarını tamamlayarak, Kızılpınar Mahallesi’nin yol problemini tamamen ortadan kaldırmış olacağız” dedi.

 

 

"45 GÜNDE BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

 

 

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Eren, Terzi ve Vatan Caddesi’nde yol ve kaldırım çalışmalarına başlandığını belirten Akay, Çerkezköy Belediyesi’nin ise şu ana kadar 120’ye yakın sokakta yol çalışmasını tamamladığını belirtti. Akay, yerleşim yerinde şu ana kadar yapılmamış olan 200’e yakın sokakta yol çalışmalarının tamamını 45 günlük süre zarfında tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

 

 

130 BİN METRE KARE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK

 

 

Kızılpınar Mahallesi'nde altyapısı tamamlanan 3 cadde ve 137 sokakta 130 bin metrekarelik sıcak asfalt ve 47 bin 100 metrekarelik çelik kalıplı beton kaldırım yapılacağını belirten Vahap Akay, “Yaptığımız ihale kapsamda Çelikler, Selvipınar ve Karataş Caddelerimiz ile 137 sokağımızda toplam 130 bin metrekare sıcak asfalt ve 47 bin 100 metrekare çelik kalıplı beton kaldırım çalışması yapılacak” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU