Halı Saha Turnuvası'nın bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen halı saha turnuvası bu yıl "Şehit Yusufiyeli Cengiz Akyıldız' anısına düzenlenecek. Turnuvaya son katıl?

SPOR 23.07.2018 14:42:00 0
Halı Saha Turnuvası

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından gençleri spora teşvik etmek için bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan halı saha turnuvasında kayıtların başladığını kaydeden Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ulaş Boy, “Bu yıl turnuvamızı Şehit Yusufiyeli Cengiz Akyıldız Kupası adı ile düzenleyeceğiz. Turnuvada kontenjan sınırlı sayıda” dedi.  

 

 

SON GÜN  AĞUSTOS

 

 

Turnuvada birinci olan takıma tam altın, ikinci olan takıma yarım altın, üçüncü olan takıma ise çeyrek altın verileceğini kaydeden Ulaş Boy “Turnuvaya katılacak olan takımların kadrolarını hazırladıktan sonra 0 (534) 725 10 97 , 0 (546) 673 54 33 irtibat numaraları aracılığıyla iletişime geçerek katılım ücreti olan 200 TL'yi ödeyip turnuva çekilişini beklemeleri gerekiyor” dedi. Ulaş Boy,  Atıcı Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan turnuva için son katılım tarihinin ise 1 Ağustos olduğunu söyledi.

 

 

HER YIL FARKLI BİR KİŞİNİN ANISINA DÜZENLENİYOR

 

 

2015 yılında ilki MHP Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş anısına düzenlenen turnuva, 2016 yılında Şehit Ömer Halisdemir anısına düzenlenmişti. Geçtiğimiz yıl 1974 Kıbrıs Şehidi Vahit İnce anısına düzenlenen turnuva bu yıl da Şehit Yusufiyeli Cengiz Akyıldız anısına düzenlenecek.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN