Adnan Oktar, Edirne F Tipi Cezaevi'ne nakledildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 168 kişi tutuklandı.

GÜNDEM 22.07.2018 16:43:00 0
Adnan Oktar, Edirne F Tipi Cezaevi

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 168 kişi tutuklandı. Tutuklanmasının ardından Silivri Cezaevi'ne konulan Adnan Oktar'ın Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'ne nakledilirken, Oktar Babuna'nın da bulunduğu 10 erkek ile 10 kadın ise Tekirdağ F Tipi Kapalı Cezaevi'ne kondu.

Tutuklanmasının ardından Silivri Cezaevi'ne konulan Adnan Oktar'ın Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'ne nakledilmesine karar verilirken, Oktar, Cumartesi saat 16.00 sıralarında cezaevi nakil aracıyla Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi'ne konuldu.

20 KİŞİ TEKİRDAĞ CEZAEVİ'NDE

Adnan Oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyonlarda tutuklananlardan aralarında Oktar Babuna'nın da bulunduğu 10 erkek ile 10 kadın, Tekirdağ F Tipi Kapalı Cezaevi'ne kondu. Erkekler 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne, kadınlar ise T Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'ne kondu. Tutuklananlar arasındaki İbrahim Tuncer, ayağındaki proteze bağlı rahatsızlığı nedeniyle Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra cezaevine konuldu.

Haber / Şaban KARDEŞ