Belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

İş Güvenliği Uzmanı Özay Yılmaz tarafından Marmaraereğlisi Belediye personellerine  "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme ve Yasal Mevzuat" eğitimi verildi.

GÜNDEM 22.07.2018 16:29:00 0
Belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Marmaraereğlisi Belediyesi yeni hizmet binası toplantı salonunda verilen eğitim ile ilgili konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan," çalışanlarımıza güvenliği ve gerekli ortamı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

 

ANKET YAPILDI

 

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme ve Yasal Mevzuat eğitiminde, sunum yapan İş Güvenliği Uzmanı Özay Yılmaz, iş güvenliği kuralları oluşturulması, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi, güvenli bir iş ortamı oluşturulması, mevzuatlar, kanun, tüzük ve yönetmelikler konularında personele bilgi verdi. Soru cevap kısmı ile sona eren eğitim sonrası personele eğitimle ilgili anket yapıldı.

 

"ÇALIŞANLARIMIZIN GÜVENLİĞİ İÇİN"

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, eğitimlerin periyodik olarak devam edeceğini dile getirerek "Personelimizin çalışırken güvenliğinin sağlanması ve sağlıklı olması bizim için her şeyden daha önemlidir. Bunun için tüm önlemleri alıyoruz. Tüm çalışanlarımıza güvenliği ve gerekli ortamı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışanlarımızın bu tür seminerlerden çok iyi faydalanmalarını istiyorum. Marmaraereğlisi Belediyesi olarak çalışanlarımız ile birlikte geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Burada alacağınız eğitimler ile hem kendi sağlığınızı koruyacak hem de vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitesini daha yukarıya çıkarmış olacağız" dedi.

Haber / Ayşenur AYDIN