Kapaklı'da silahlar susmuyor

Kapaklı'da son aylarda art arda gelen kurşunlama olaylarının failleri bir türlü bulunamazken, artan kurşunlama olayları 'birileri iş adamlarına gözdağı mı veriyor' sorusunu akıllara getiri

GÜNDEM 22.07.2018 16:29:00 0
Kapaklı

Kapaklı’da son aylarda art arda gelen kurşunlama olaylarına bir yenisi de önceki gece eklendi. Cumartesi gecesi Kapaklı Yıldızkent’teki bir kafeden aracına binmek üzere hareket eden Bilal A. isimli iş adamının aracına koşan yüzü maskeli kişi, müteahhidin aracının lastiklerine iki el ateş ederek kaçtı.Olayda müteahhit Bilal A., şans eseri yaralanmazken, olay sonrası Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek aracını kurşunlayan faili meçhul kişiden şikayetçi oldu.

 

KAMERALAR MERCEK ALTINDA

 

Son olarak Cüneyt Erez’in duruşma öncesi öldürülmesiyle gündeme gelen Kapaklı, önceki gece saat 23:50 sıralarında bir kez daha silah sesleriyle sarsıldı. Kapaklı’daki mafyavari yapılanma bir türlü çözülemezken, bu yapının arkasında kim yada kimlerin bulunduğu, hesaplarının ne olduğu kamuoyu tarafından merak ediliyor. Kurşunlama olayının meydana geldiği bölgede MOBESE ve güvenlik kameralarını mercek altına alan Kapaklı polisi, zanlının kimliğine ulaşmaya çalışıyor. Kurşunlama olayı sonrası olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ