Bağpınarı Mahallesi'nde devam eden çalışmalar incelendi

Malkara Belediyesi tarafından Bağpınarı Mahallesi'nde başlatılan kilitli parke taş ve beton bordür çalışmaları devam ediyor. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Bağpınarı Mahallesi'nde devam eden Ã

GÜNDEM 22.07.2018 15:36:00 0
Bağpınarı Mahallesi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul tarafında Bağpınarı Mahallesi'nde yapılan incelemelerde   Belediye Meclis Üyesi Volkan Soğancılar'da yer aldı.

 

MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

 

Bağpınarı Mahallesi'ne düzenlenen ziyarette mahalle sakinleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip, Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve yatırım projeleri hakkında bilgiler verdi. Yurdakul, Bağpınarı Mahallesi'nde Malkara Belediyesi tarafından yapılan Kilitli Parke Taş ve Beton Bordür çalışmalarını inceledi.

 

"İŞİMİZ GÜCÜMÜZ MALKARA"

 

Kısa bir sürede çalışmaların tamamlanacağını dile getiren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Biz ‘İşimiz, Gücümüz Malkara' diyerek yola çıkmıştık ve bu slogan ile çizdiğimiz rotada ilerlemeye, hemşerilerimiz için hizmet etmeye, hemşerilerimizi en iyisiyle buluşturmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu amaca yönelik olarak gerek Bağpınar Mahallemizde, gerek diğer mahallelerimizde çalışmalarımız gerçekleştiriliyor. Belediyemizin rutin hizmetlerinin dışında gerek mesai saatleri içinde gerekse mesai kavramı gözetmeden çalışmaları yerinde izliyor, inceleyip kontrol etmeye gayret gösteriyoruz. İşimiz, Gücümüz Malkara diyerek tüm ekibimizle, yapmış olduğumuz her çalışmayı çeşitli safhalarında yerinde görüp inceliyor, bilgiler alıyor ve denetliyoruz. Çok kısa bir sürede Bağpınar Mahallesinde ki çalışmalarımızı tamamlayıp hizmete sunmak için çaba sarf ediyoruz. "dedi.

Haber / Özge MERİÇ