Tekirdağspor'un yeni Başkanı Osman Kurt

Tekirdağspor'un 3 ligden BAL'a düşmesi sonrası olağanüstü kongre kararı alınmıştı. Yapılan kongrede Osman Kurt Tekirdağspor'un yeni başkanı oldu. Tekirdağspor'un Olağanüs

SPOR 22.07.2018 15:29:00 0
Tekirdağspor

Tekirdağspor’un Olağanüstü Genel Kurulu Cumartesi günü Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.  Genel kurula CHP Tekirdağ milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve Tekirdağspor üyeleri katıldı.

 

ADAY OLMADI

 

Başka bir aday çıkarsa kesinlikle aday olmayacağını belirten Tekirdağspor eski başkanı Salih Canikli, aday olmadı. Başkanlık için Osman Kurt aday oldu.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Osman Kurt başkanlığındaki yönetimde Ahmet Biler, İsmet Tanrısever, Fahrettin Özzade, Ercan Kısa, Sevilay Bozdoğan, Melek Göktaş, Atılgan Alkıran, Ersan Özcan, Uğur Işık, Cafer Çetin, Ercan Geyik, Küçük Sami Kır, Kemal Topuzlar ve Ethem Arıtepe yer aldı. Denetleme kuruluna Şenol Ceylan, Zafer Ögatlar ve Zafer İnandılar seçilirken, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu delegeliğine de Yıldırım Orhan Çebi, İsmet Teberoğlu ve Nedim Kuvat seçildi.

 

 “YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Tekirdağspor’un Olağanüstü Genel Kuruluna katılan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun; geçmiş dönem görev yapan başkan Salih Canikli ve yönetim kuruluna hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Genel Kurul Sonrası yeni seçilen Tekirdağspor Başkanı Osman Kurt ve yönetim kuruluna da başarılar dileyen Aygun, “Bu zamana kadar olduğumuz gibi bundan sonra da Tekirdağspor’un yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU