Belediyeye "Çocuk Dostu Şehir" ödülü

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi ve Yaşayan Şehirler Platformu işbirliği ile gerçekleştirilen  'Şehir Ödülleri'nde, kategoriler arasında en çok başvuru alan "Çocuk Dostu Şehir" ödülÃ

GÜNDEM 20.07.2018 15:21:00 0
Belediyeye

Lüleburgaz'a bağlı Ahmetbey Belediyesi'ne  layık görülen “Çocuk Dostu Şehir” ödülü İzmir Sabancı Kültür Sarayı'nda düzenlenen törenle, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş'a verildi.

 

3 KATEGORİDEN OLUŞUYOR


“Çocuk Dostu Şehir” ödülünün yüzlerce belediye arasından Ahmetbey Belediyesi'ne layık görüldüğünü dile getiren Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, “Şehir ödülleri, ticari kaygı ve kar amacı güdülmeden, şehirlerin geleceğine ışık tutmak, ülkemizdeki başarılı, toplumsal fayda odaklı, projeler, uygulamalar ile uygulayıcıları desteklemek ve tüm Türkiye’ye örnek göstermek amacıyla, tarafsızlık, adalet ve hakkaniyet ölçüleri temel alarak düzenleniyor. 3 ana kategoriden oluşan  Şehir Ödülleri Türkiye ödüllendirmelerinde finalistler ön jüri değerlendirmeleri sonrasında  ilgili bakanlık temsilcileri, akademisyenler, gazeteciler ve çeşitli meslek gruplarından engin bilgi birikim ve deneyimleri ile üst jüri tarafından belirlenmektedir. Bu ödüle ulaşmamızda en çok emeği olan  Belediye çalışanlarımıza, meclis üyelerimize  ve muhtarlarımız ile okullarımızın değerli müdürleri ve öğretmenlerimize, sınıf başkanları meclisimize ve en çok da çocuklarımıza  teşekkür ediyorum” dedi.
“Çocuk Dostu Şehir” ödülü Ahmetbey Belediyesi Başkanı Mustafa Altıntaş, , İzmir Sabancı Kültür sarayında gerçekleştirilen tören ile aldı.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ