Vatandaşlar için yapılanı hayvanlar değil insanlar bu hale getirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çerkezköy Kentpark ile Çorlu Tema Park, Gölbaşı Parkı ve Cumhuriyet Parkı'nda bulunan park ve mesire alanları ile bazı çocuk oyun gruplarına k

GÜNDEM 19.07.2018 15:56:00 0
Vatandaşlar için yapılanı hayvanlar değil insanlar bu hale getirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanında bulunan park ve mesire alanlarına zarar verilmesi, tarafımızca üzüntüyle karşılanmıştır. Büyük emek ve özveri ile halkımızın hizmetine sunduğumuz Çorlu Tema Park, Gölbaşı Parkı ve Cumhuriyet Parkı ile Çerkezköy’de bulunan Kentpark'a kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verilmiştir” denildi.

 

 

“TÜM HALKIN ORTAK KULLANIM ALANI”

 

 

Vatandaşların huzurlu bir ortamda geçirmeleri, spor yapmaları ve sosyalleşmeleri amacıyla hizmete sunulan ve düzenli olarak bakımları yapılan parkların, tüm halkın ortak kullanım alanları olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri “Ayrıca kentleşmenin ve göçün çok hızlı olduğu Çorlu ve Çerkezköy ilçelerimizdeki bu alanlar, halkımızın doğal ortamda nefes alabileceği alanlardır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımıza çağrımız; ortak kullanım alanı olan bu parklarımıza zarar verilmemesi ve vatandaşlarımızın bilinçli bir şekilde bu alanları korumasıdır” dedi. Yetkililer, parklara zarar verildiğini gören vatandaşların durumu büyükşehir belediyesine bildirmelerini istedi.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ