Kapaklıspor, Sezai Yüksel'i kadrosuna dahil etti

Transfer çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor, tecrübeli kaleci Sezai Yüksel ile anlaşma sağladı. Transferin Kapaklıspor'a hayırlı olması temennisinde

SPOR 19.07.2018 12:24:00 0
Kapaklıspor, Sezai Yüksel

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Faruk Kuzu ile Kapaklıspor TFF 2. Ligi ve TFF 3.Lig’de birçok karşılaşmaya çıkan tecrübeli kaleci Sezai Yüksel’i kadrosuna dahil etti.  

 

 

ANLAŞMA SAĞLANDI

 

 

İç transferde Ceyhun Büyükikiz ve Gurur Şanlı ile sözleşme yenileyen Kapaklıspor Beşyüzevlerspor’dan Oğuz Hamitoğlu, Kapaklı Sitespor’dan Uğur Hasko, Başakşehir Koleji Futbol Takımından Uğur Akyıldız, Kapaklı Sitespor’dan Mert Ekici, Kırklarelispor’dan Saruhan Omrak, Leventspor’dan Özgün Şala, Yeşilköyspor’dan Yunus Emre Tekerlek, Kağıthanespor’dan Mert Kula, Çayırovaspor’dan Mert Arslanalp’i de transfer etti. Kapaklıspor, TFF 2. Lig’de 65, TFF 3. Lig’ de 56, BAL Ligi’nde 36 ve Türkiye Kupası’nda 2 maçta forma giyen tecrübeli kaleci Sezai Yüksel ile anlaştığını duyurdu.

 

 

“ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK”

 

 

Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükkanlı, Tekirdağ Süper Amatör Ligde bu sezon şampiyonluktan başka düşüncelerinin olmadığını ifade ederek “Geçtiğimiz sezon ligi şampiyon olarak tamamladıktan sonra baraj maçında rakibimize mağlup olduk. Bu sezon ise işimizi sıkı tutuyoruz. Transferlerimizi Bölgesel Amatör Lige göre yapıyoruz. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda da TFF 2.Lig ve TFF.3.Lig’de bir çok karşılaşmaya çıkmış tecrübeli eldiven Sezai Yüksel ile anlaştık” dedi.

 

 

“KAPAKLI’YI BAL’A ÇIKARACAĞIZ”

 

 

Sezai Yüksel’in tecrübesinin tüm oyuncalara yansıyacağını dile getiren Dükanlı “transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni etti. Kapaklıspor’a transferinde emek harcayanlara teşekkür eden Sezai Yüksel de TFF 2.Lig, TFF.3.lig ve Bölgesel Amatör Lig tecrübelerimin ardından bu yıl Tekirdağ Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Kapaklıspor ile anlaştım. Bu sezon takım arkadaşlarımızla birlikte en iyi mücadeleyi ortaya koyup Kapaklıspor’u bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lige çıkartacağız” diye konuştu.

 

 

GALATASARAY’IN ALTYAPISINDA FUTBOLA BAŞLADI

 

 

1984 Taşova doğumlu profesyonel kaleci Sezai, futbol kariyerine Galatasaray altyapısında başladı. Ardından sırasıyla Küçükçekmece ve Amasyaspor’da oynayan tecrübeli eldiven, Amasyaspor’da profesyonelliğe geçti. Profesyonelliğin ardından kariyerinde yükselişe geçen Sezai, Körfez İskenderunspor, Tarım Kredispor, Çubukspor, Tavşanlı Linyit, Adıyamanspor, Sarayköy, Ünyespor ve İFAspor formaları giydi. Tecrübeli kaleci, Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2018 – 2019  sezonunda ise Kapaklıspor kalesini koruyacak.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU