11 bin bebeğe "Hoş Geldin Bebek" paketi

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni doğum yapan aileler hastanelerde ziyaret edilerek proje kapsamında "Hoş Geldin Bebek" paketi hediye ediliyor.

GÜNDEM 18.07.2018 18:29:00 0
11 bin bebeğe

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın talimatı ile 2015 yılında başlayan projede şu ana kadar yaklaşık 11 bin bebeğe “Hoş Geldin Bebek” paketi hediye edildiği belirtildi.

 

 

HASTANELER HER GÜN ZİYARET EDİLİYOR

 

 

Tekirdağ’da doğum servisi olan Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi, Tekirdağ Devlet Hastanesi, Tekirdağ Yaşam Hastanesi ve Star Medica Hastanesi’ni her gün ziyaret eden Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, hastane yetkililerinden aldıkları bilgiler doğrultusunda yeni doğum yapan annelere “Hoş Geldin Bebek” paketini hediye ediyor.Yeni doğan bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği malzemelerin olduğu pakette bez, ıslak mendil, pişik kremi, zıbın, battaniye ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın mektubunun yer aldığı kaydedildi.

 

 

EŞKİNAT'IN MEKTUBUDA YER ALIYOR

 

 

Eşkinat tarafından kaleme alınan mektupta, “Hoşgeldin Bebek, Dünyaya gözlerini açtın ve ne mutlu ki, artık aramızdasın. Eşsiz ülkemizde doğasıyla, insanıyla ve kültürüyle huzurla yaşanan bir yerde, Süleymanpaşa'da doğdun. Bu güzel şehirde, senin sağlıklı ve mutlu yaşaman için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Sevgili Bebek, Bu mavi gözlü kent sağlam kökleri ve aydınlık geleceğiyle her zaman seninle olacak. Dilerim sen de ondan vazgeçmezsin! İyi ki geldin, iyi ki Süleymanpaşa'da doğdun! Seni çok seviyoruz” ifadeleri yer alıyor.

 

 

3 YILDA 11 BİN BEBEĞE ULAŞILDI

 

 

3 yılı aşkın süredir devam ettirilen ve Trakya’da bir ilk olan proje ile ilgili konuşan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Biz bu projeye başladığımızda amacımız en mutlu günlerini yaşayan ailelerimizin yanında olmaktı. 3 yılda geldiğimiz noktada ise artık kocaman bir aile olduk. 11 bin yeni üye ailemize katıldı. 11 bin kez evlat mutluluğu yaşadık. Trakya’nın göz bebeği, Tekirdağ’ın kalbi olan Süleymanpaşa’da daha nice ailelerimizin mutluluğuna ortak olmak, nice çocuk sevinci yaşamak dileğiyle” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU