Yapılan çalışmalar incelendi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi tarafından mahallelerde yapılan çalışmaları inceledi. İncelemelere, Belediye Meclis Üyesi Ersan Tepe de katıldı

GÜNDEM 18.07.2018 15:20:00 0
Yapılan çalışmalar incelendi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kavakçeşme, Balabancık ve Çimendere Mahalleleri güzergâhında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yol çalışmalarını ve Balabancık Mahallesi'nde Malkara Belediyesi'nin yaptığı Çok Amaçlı Salon çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

 

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yaptığı açıklamada; “Hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak mahallelerimizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kavakçeşme, Balabancık ve Çimendere güzergâhında yol tesviye çalışmalarının tamamlanmasının ardından sathi kaplama çalışması yapılarak yol vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Balabancık Mahallemizde Çok Amaçlı Salon çalışmamızda tüm hızıyla devam ediyor. Çok Amaçlı Salon çalışmamız tamamlandığında vatandaşlarımız özel günlerini yapabilecekleri bir ortama kavuşacaklar. Yapılan çalışmalar mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. İncelemelerin ardında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Balabancık ve Çimendere Mahallerinde bulunan kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN