'Trakya Havalimanı için destek sağlayacağız'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ve partililerle birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret

GÜNDEM 18.07.2018 13:00:00 0

Karacan ve beraberindekiler Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Üyeleri tarafından karşılandı.

 

“HAVALİMANININ İŞLEVSELLİĞİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzzet Volkan; “Bizler odamız ve bölgemiz için tüm kurum ve kuruluşlar, oda - borsalar ve STK’lar ile Trakya Havalimanı’nın işlevselliğini artırmak için çalışıyoruz. Sefer sayılarının artması, farklı bölgelere seferlerin düzenlenesi konusunda istişarelerimiz devam ediyor. Çorlu Havalimanı’nın Trakya Havalimanı olarak tüm Bölgeye ve çevresine hizmet etmesini amaçlıyoruz” dedi.

 

 

“DESTEK SAĞLAYACAĞIZ”

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan da Çorlu’nun önemine dikkat çekerek “Trakya’nın en önemli konumunda bulunan Çorlu, Türkiye’de ki en büyük ilçelerin başında geliyor. Böyle büyük bir yerde sanayinin ve ekonominin kalbi olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı faaliyetlerinden ötürü tebrik ediyorum. Havalimanı’nın işlevselliğini artırmak ve hacmini büyütmek için elimizden gelen desteği vereceğiz. Geride bir seçim süreci bıraktık. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen halkımıza teşekkür ederiz. Yeni bir dönem başlıyor. Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. Ziyaret sonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan tarafından oda başkanlarına Türkiye Büyük Millet Meclisi Plaketi hediye edildi.

 

Haber / Özge MERİÇ