15 Temmuz anısına yarıştılar

Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü şehitleri anma programı kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Taekwondo Turnuvası düzenlendi.

SPOR 17.07.2018 18:11:00 0
15 Temmuz anısına yarıştılar

Çerkezköy Spor Salonu’nda düzenlenen Taekwondo turnuvasında 24 kulüpten 200 sporcu mücadele etti.  Turnuvaya Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Demirbağ, Taekwondo antrenörü Mustafa Kılıç, çok sayıda sporcu ve sporcu aileleri katıldı. Törende konuşan Demirbağ’ın konuşmasının ardından müsabakalar başladı.

 

 

200 SPORCU KATILDI

 

 

Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve İstanbul’dan yaklaşık 200 sporcunun katıldığı turnuvada minik bayanlarda Çerkezköy’lü sporcular Beyza Duman, Zeynep Hasret Yılmaz, Sudenaz Kaya, Betül Kılıç ve İlayda Kılıçdoğan birinci olurken, Ceylin Yavuz ikinci, Yağmur Dinçer, Eylül Yıldırım ve Naz Bayraktar ise üçüncü oldu.  Minik erkeklerde ise Ahmet Yılmaz, Bora Demirdöven ve Muhammed Buğra Han Akbabaöz birinci, Cebrail Demirel, Metehan Çiyan ve Muhammed Ali Daldal ikinci, Yiğit Macit, Arda Arslan, Metin Dengin, Erdem Çelik ve Fatih Deniz ise üçüncü oldu.

 

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

 

 

Turnuvada dereceye giren sporculara protokol üyeleri ve tertip komitesi tarafından ödülleri takdim edildi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU