Her şeyden önce sağlık

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve Tekirdağ Diyaliz Merkezleri Koordinatörü Ali Arda'yı ağırlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Böbrek hastalığı sadece ülkemizde de

GÜNDEM 17.07.2018 14:27:00 0
Her şeyden önce sağlık

1985 yılında kurulan Türk Böbrek Vakfı, 33 yıldır faaliyetlerini sürdürüyor. Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve Tekirdağ Diyaliz Merkezleri Koordinatörü Ali Arda, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

 

“ÖNEMLİ BİR SAĞLIK SORUNU”

 

Ziyarette konuşan İrfan Mandalı böbrek hastalığının önemli bir sağlık sorunu olduğunu ifade ederek “Böbrek hastalığı sadece ülkemizde değil, tüm dünyada yaygın görülen önemli bir sağlık sorunu haline gelmiştir. Ülkemizde de yaygın olarak binlerce böbrek hastası mevcuttur. Bizler sağlığımıza duyarlı olursak, zamanında önlem alınabilir, yüksek riskteki kişiler erkenden saptanabilirse, böbrek hastası sayılarını azaltabilir, her yıl binlerce hastaya çözümler bulunabilir.  Yardımlaşma ve dayanışma bir toplumun gelişmesi için en önemli unsurlardır. Allah tüm hastalarımıza şifa versin” dedi.

 

“DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Diyaliz merkezine destek olmaya her zaman devam edeceklerini söyleyen Mandalı “Her şeyden önce sağlık diyoruz” diyerek ziyaret dolayısıyla Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve Tekirdağ Diyaliz Merkezleri Koordinatörü Ali Arda’ya teşekkür etti.

 

"33 YILI GERİDE BIRAKTIK"

 

Ziyarette konuşan Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, “Türk Böbrek Vakfı’nın başarılı hizmetleri ile dolu otuz üç yılını geride bırakmasının haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Erk, Türk Böbrek Vakfı’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU