"Tekirdağ daha güzel bir kent olacak"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçesinde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel

GÜNDEM 16.07.2018 20:56:00 0
"Tekirdağ daha güzel bir kent olacak"

 İlk olarak Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesisler Projesi kapsamında yer alan ve yapım çalışmaları devam eden Hayrabolu Kültür Sarayı ve Kongre Merkezi ile Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu inceleyen Kadir Albayrak, daha sonra TESKİ'nin Hayrabolu ilçesindeki Biyolojik Arıtma Tesisi'ni ziyaret etti. Biyolojik Arıtma Tesisinin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Hayrabolu Yer Altı Otoparkı ve Peyzaj Alanı'nda incelemelerde bulundu. Çalışmaların son durumu hakkında teknik personelden bilgi alan Albayrak, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte tesislerin Hayrabolu ilçesine değer katacağını belirtti.

 

 

"YAŞANILABİLİR BİR KENT HALİNE GELECEKTİR"

 

 

Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Albayrak, "İl genelinde hizmet ve yatırımlarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Görev süremizin sonuna kadar söz verdiğimiz yatırımları hayata geçirmek için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bu devam eden çalışmalarımız tamamlandığında, Tekirdağ'ımız daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent haline gelecektir. Vatandaşlarımıza sabır ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ