Şehitler ve tren kazasında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Çorlu Hacı Mehmet Şirikçi Camii'nde şehitler ve tren kazasında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

GÜNDEM 16.07.2018 17:24:00 0
Şehitler ve tren kazasında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitler ve geçtiğimiz haftalarda Çorlu Sarılar Mevkii’nde meydana gelen tren faciasında hayatını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okuttu.

 

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Öğle namazı öncesinde Hacı Mehmet Şirikçi Cami’nde başlayan mevlitte Kur’an-ı Kerim'den şehitlik mertebesiyle ilgili ayetler okundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mevlidin ardından dualar edildi. Öğle namazı sonrasında da cami bahçesinde vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. Mevlide Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Meclis Üyeleri ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, tren kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ