Albayrak ıslah çalışmalarını inceledi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ve Çerkezköy'de yapılan çalışmaları inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Büyükşehir Belediyesi olarak yapım?

GÜNDEM 16.07.2018 13:54:00 0
Albayrak ıslah çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ve Çerkezköy’de yapılan çalışmaları inceledi.

 

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kapaklı’ya bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanmak üzere olan Karagöz Gölü Dere Islah çalışmaları ile Çerkezköy’e bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde,  inşaatı devam etmekte olan Kavak Dere 2. Etap Islah çalışmalarını inceleyen Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak yapımına devam ettiğimiz çalışmalarımız Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerimize hayırlı olsun" dedi.

 

 

5 MİLYON 641 BİN TL’YE İHALE EDİLDİ

 

 

Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni birbirinden ayıran Kavak Dere’de geçtiğimiz yıl yapılan 1. Etap ıslah çalışmasının ardından Mayıs ayında da 2’nci etap çalışmaları başlamıştı. Yaklaşık 1 kilometrelik Kavak Dere Islah Projesi’nin 2. Etabında Kavak Dere’nin taban genişliğinin 5 metre, tavan yüksekliğinin 3 metre olacağını ve betonarme U kanal şeklinde olacağını ifade eden yetkililer, Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Kavak Deresi 2. Kısım İnşaatı ve Çeşitli Dere Islahı Yapım İşleri’ adı altında 5 milyon 641 bin TL ile ihale edilen çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

 

 

Haber / Özge MERİÇ