"2 yıl önce tarihe geçti"

Malkara İlçe Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü düzenlendi. Hükümet Meydanı'nda başlayan Milli Birlik ve Demokrasi Yürüyüşüne Malkara Belediye Başkanı U

GÜNDEM 16.07.2018 13:04:00 0
"2 yıl önce tarihe geçti"

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Milli Birlik ve Demokrasi yürüyüşü öncesinde yaptığı açıklamada, “Öncelikle hemşerilerimize saygılar sunuyorum. 15 Temmuz bugünden 2 yıl önce Türk Milletinin bağımsızlığa, demokrasiye ve Cumhuriyetine olan inancının pekiştiği gün olarak tarihe geçti. Bu eseri tüm şehitlerimize gazilerimize saygıyla ve minnetle adıyoruz” dedi. Açıklamanın ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Atatürk Anıtı önünde bulunan Anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

 

 

Türk bayrağıyla gerçekleştirilen “Milli Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü” 14 Kasım Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı güzergâhından geçildikten sonra Atatürk Anıtı önünde son buldu. Yürüyüşün ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda İlçe Kaymakamı Erkan Karahan konuşmasını yaptı. Yapılan konuşmanın ardından Malkara'da görev yapan imam hatipler tarafından Kuran-ı Kerim tilavetinin okunması ve düzenlenen çeşitli etkinliklerle 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı devam etti.