Şehit Selim Vural'ın kabrini ziyaret ettiler

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural'ın mezarını ziyaret etti. Dün saat 11.00'de Doğanköy Mah

GÜNDEM 15.07.2018 18:22:00 0
Şehit Selim Vural

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen kabristan ziyaretine, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdem Murat Tatlı, İlçe Emniyet Müdürü Özge Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Murat Kızıltan, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Selahattin Karacaoğulları, İlçe Müftüsü Safi Çınar, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, gaziler, şehit Selim Vural'ın annesi Rukiye Vural ve ailesi ile birlikte vatandaşlar katıldı.

 

KABRİNE KARANFİL BIRAKTILAR

 

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural'ın kabri başında Malkara Müftülüğü'nde görevli imam hatiplerin okuduğu Kuran-ı Kerim ve duaların ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindeki protokol üyeleri Jandarma Şehit Selim Vural'ın kabrine karanfil bıraktı. Yurdakul ve beraberindeki protokol üyeleri kabristan ziyaretinin ardından Doğanköy Mahallesindeki kahvehaneye uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti.

 

Haber / Özge MERİÇ