Belediye 310 çocuğu sünnet ettirdi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye tarafından düzenlenecek olan Toplu Sünnet Şöleni kapsamında Özel Optimed Hastanesi'nde sünnet ettirilen çocukları hastanede ziyaret etti. Akay, "Sosyal

GÜNDEM 13.07.2018 20:09:00 0
Belediye 310 çocuğu sünnet ettirdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sünnet şöleninin bu yıl 5’incisi düzenlenecek. Sünnet şöleni kapsamında bu yıl 310 çocuk sünnet ettirilirken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Özel Optimed Hastanesi’ne sünnet ettirilen çocukları ziyaret etti.

 

 

"ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ"

 

 

Çerkezköy genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi çocukların Toplu Sünnet Şöleni kapsamında 5 yıldır sünnet ettirildiğini dile getiren Vahap Akay,"Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Ayrıca Optimed ailesine ve tüm hastane çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Son 5 yıldır bizlere çocuklarımızın sünnet ettirilmesi konusunda destek oluyorlar. Çerkezköy’ün çocuklarına sahip çıkıyorlar" ifadelerini kullandı.

 

 

310 ÇOCUK SÜNNET OLDU

 

 

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu yıl toplam 310 çocuğu sünnet ettirdiklerini dile getiren Çerkezköy Belediyesi Vahap Akay, “Bu çocuklarımızdan 9’u bazı sağlık problemleri nedeniyle ameliyat ile sünnet oldu. Sünnet olan tüm çocuklarımıza birer adet bisiklet ve sünnet kıyafeti hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı. Akay, ziyaretler sonunda Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ile hastane önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ