İhtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı

Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, ilçe merkezi ve kırsalındaki tespiti yapılan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kömür dağıtımına başladÄ?

GÜNDEM 13.07.2018 18:43:00 0
İhtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı

Uzunköprü İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız, Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak kış mevsiminden önce yapılan kömür yardımları hak sahiplerine teslim edildiğini belirterek “İlçe merkezi ve köylerde dul, engelli, yaşlı ve hasta vatandaşlarımıza kömür yardımını dağıtmaya başladık. İlçe merkezimiz ve köylerimizde yardıma muhtaç ailelere kömür yardımlarını ulaştıracağız. İlçemizde tespit edilen yardıma muhtaç ailelerin yakacak ihtiyacını karşılamak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından temin edilen kömürün dağıtımı kırsal mahallelerimizi bitirdikten sonra ilçe merkezimizde de devam edecek” dedi.

4 BİN 500 TON KÖMÜR DAĞITILACAK

Uzunköprü ilçe merkezi ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımının başlandığı ve kısa sürede tamamlanacağı belirten Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Fatih Erkol; “Yardımı muhtaç İhtiyaç sahipleri tespit edilerek ve vakfımıza müracaatlarda bulunan ailelerimizden yardıma muhtaç olan ailelere kömür yardımlarımız sürüyor. Tespit edilen yardıma muhtaç ailelerin yakacak ihtiyacını karşılamak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından temin edilen kömürün dağıtımı yapılıyor” dedi. Erkol, yaklaşık 2 bin 200 haneye 4 bin 500 ton kömür yardımı yapılacağını kaydetti.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN