Avrupa ikincisi Şahin Engin, Eşkinat'ı ziyaret etti

Polonya'da Geçtiğimiz hafta düzenlenen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası'nda 11 yaş kategorisinde Avrupa İkincisi olan Şahin Ergin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı makamında ziya

GÜNDEM 12.07.2018 16:36:00 0
Avrupa ikincisi Şahin Engin, Eşkinat

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda Avrupa İkincisi olan Şahin Ergin'i makamında ağırladı. Ziyarette Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, Tekirdağ Satranç İl Temsilcisi Aylin Aydoğdu, Avrupa İkincisi Şahin Ergin, Annesi Seyide Ergin ve Antrenörü Necati Şentürk de yer aldı.

 

 

11 YAŞ KATEGORİSİNDE 2. OLDU

 

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından destek verilen 11 yaşındaki satranç sporcusu Şahin Ergin, bu yıl Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği üçüncülüğün ardından geçtiğimiz günlerde Polonya’nın Krakow kentinde düzenlenen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda 11 yaş kategorisinde Avrupa ikincisi oldu.

 

 

"YETER Kİ ÇOCUKLARIMIZ BAŞARILI OLSUN"

 

 

Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda Blitz (Hızlı oyun) kategorisinde mücadele ederek Süleymanpaşa’ya ikincilik ödülü ile dönen Şahin Ergin’i makamında ağırlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, genç sporcuyu tebrik ederek başarılı sonuçların artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Eşkinat, “Biz belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki çocuklarımız başarılı olsunlar. Genç yaşta Türkiye ve Avrupa düzeyinde başarılı sonuçlar elde eden Şahin kardeşimize de desteğimiz her zaman devam edecek. Kendisinden de önce Türkiye sonra Avrupa Şampiyonluğu sözü aldık. Başarıları daim olsun” diye konuştu.

 

 

TURNUVA TİŞÖRTÜ HEDİYE ETTİ

 

 

Turnuvanın hatıra tişörtünü Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a hediye eden Şahin Ergin, desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN