Girişimcilere sertifikaları verildi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB ve Çorlu İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri" tamamlandı. Eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle

EKONOMİ 12.07.2018 16:26:00 0
Girişimcilere sertifikaları verildi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB ve Çorlu İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri" sona erdi. Eğitimlerin ardından düzenlenen sertifika törenine Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cem Tunalı, Gönül İşbul ve Ertuğrul Adıgüzel’in iştirak ettiği törene İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi Müdür Vicdan Güçer ve KOSGEB Tekirdağ Müdür Vekili İsmail Taha Çeykel ve kursiyerler katıldı.

 

 

“ODAMIZIN KAPISI HER ZAMAN AÇIK”

 

 

Törende konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Açacağınız işletmeler bölgemize ve sizlere hayırlı olsun. Şu an hepiniz girişimci adayısınız. Kendi şirketlerinizi kuracaksınız. İşletme ve KOBİ statüsüne geçeceksiniz. 32 saatlik eğitim boyunca teorik eğitimi aldınız. Bundan sonra işletmelerinizi açtığınızda yapacağınız pratik ile beraber işhayatı eğitimini de alacaksınız. İstediğiniz her zaman kapımızı çalabilirsiniz. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın kapısı sizlere her daim açık” dedi.

 

 

Haber / Ruşa ELMA